فرآورده‌های حاوی تریاک باعث شفاف‌سازی پوست می‌شود؟ | توضیحات سازمان غذا و دارو-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

فرآورده‌های حاوی تریاک باعث شفاف‌سازی پوست می‌شود؟ | توضیحات سازمان غذا و دارو

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه استفاده از هرگونه ماده مخدر در تولید فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی غیرقانونی است، در عین حال درباره عرضه قاچاق صابون‌هایی تحت عنوان صابون تریاک، گفت: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه استفاده از هرگونه ماده مخدر در تولید فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی غیرقانونی است، در عین حال درباره عرضه قاچاق صابون‌هایی تحت عنوان صابون تریاک، گفت: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد.

دکتر مهدی انصاری با اشاره به اینکه صابون تریاک به‌صورت قاچاق در کشور توزیع می‌شود، اظهار داشت: امروز در برخی مکان‌های عمومی هم ممکن است مواد مخدر به فروش برسد. صابون تریاک نیز به همین صورت به‌طور قاچاق وارد بازار شده است.

وی افزود: چنانچه در بازرسی‌های میدانی مشاهده شود که این کالا در حال فروش است، آن را جمع‌آوری و به مراجع قضایی معرفی می‌کنند؛ اما حضور این کالا در بازار، دلیلی بر اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو نیست.

انصاری همچنین با اشاره به دسترسی آسان به این محصولات در برخی مکان‌های عمومی، گفت: اگر به برخی مکان‌های عمومی بروید، ممکن است حتی مواد مخدر به شما عرضه کنند! در این مکان‌ها بسیاری از کالا‌ها فروخته می‌شوند. سوال آن است که آیا فروشنده‌ای که در این مکان‌ها ساندویچ عرضه می‌کند، تحت نظارت است؟ هرچند نظارت‌هایی وجود دارد، اما اقدامات ما در این زمینه محدود است. ما اطلاع‌رسانی می‌کنیم تا مردم از استفاده از این‌گونه محصولات خودداری کنند و فریب تبلیغات را نخورند.

وی با بیان اینکه هیچ ماده مخدری برای مصرف در فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی مجاز نیست، تأکید کرد: اگر این محصولات خاصیت درمانی داشته باشند، باید در دسته دارو‌ها قرار بگیرند و مصرف آنها تن‌ها با نسخه پزشک ممکن است و در مراکز مشخصی عرضه می‌شوند. هرکسی نمی‌تواند ادعا کند که کالایی دارای اثرات درمانی است و مردم از آن استفاده کنند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو همچنین افزود: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد. به همین دلیل توصیه نمی‌کنیم که افراد تحت تأثیر چنین تبلیغاتی قرار گرفته و برای مشکلات خود به این محصولات روی آورند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار